Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

Keresőoptimalizálás

Manapság bármilyen termékre, vagy szolgáltatásra van szükségünk, többségünk a Google keresőt használva jutunk el a szolgáltatást nyújtó cégekhez, vagy oda, ahol meg tudjuk vásárolni a nekünk szükséges terméket, információt.

Cégünk ennek tudatában a 2009-es év jó részében munkatáraink továbbképzésével, olyan szintre fejlesztette a keresőoptimalizálással kapcsolatos tudását, hogy 2010-re a legjobbak közé kerültünk. Bármilyen témában tudunk csinálni olyan weboldalt, mely a frekventált keresőszavakra a keresők elejére ugorhat, fizetett hirdetések menedzselését pedig tapasztalatunknak hála kiemelt hatékonysággal tudjuk végezni.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, nézzen körül weboldalunkon, és amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk várja hívását, üzenetét. Az üzleti világban bevett szokás a túlzás, nagyot mondás, ezért, hogy biztosan tudjon dönteni, mi Garanciát vállalunk szolgáltatásainkra. Kizárólag sikerdíjat kérünk, kizárólag azon időszakra, amikor honlapja elől van a keresőkben, mindezt természetesen utólagos fizetési lehetőséggel.

Az árak az áfát nem tartalmazzák.